Cum să mențineți o casă / un birou curat și îngrijit: sfaturi de întreținere
A-mi menține casa curată tot timpul este visul meu și cred că nu se poate finaliza niciodată, deși voi încerca tot posibilul și este greu de crezut că unii oameni nu sunt jenați de cât de murdar este casa sau biroul lor. Dacă ești unul dintre acei oameni, atunci acest articol nu este pentru tine. Dar dacă sunteți ca restul dintre noi și doriți un spațiu curat și ordonat pentru a trăi sau a lucra, atunci avem câteva sfaturi despre cum să îl întrețineți! Vom vorbi despre ce zone ar trebui curățate și în ce ordine, astfel încât casa / biroul dvs. să arate întotdeauna minunat (și să miroasă bine!).

Curăță după tine
Primul pas pentru menținerea unei case / birouri curate și ordonate este să vă faceți partea. Dacă folosiți chiuveta, asigurați-vă că spălați orice fel de vase înainte de a trece la alte lucruri, altfel se va acumula în timp, ca murdăria cu picături de ploaie. Trebuie să scoateți și gunoiul în mod regulat. Și dacă trebuie să vă spălați dinții dimineața sau noaptea, asigurați-vă că nu lăsați pete de pastă de dinți clătind totul cu apă. Resturile de mâncare trebuie aruncate și vasele trebuie făcute imediat după ce ați mâncat, astfel încât să nu se usuce și să atragă dăunători în interiorul lor!

Aspirați covoarele în mod regulat
Dacă există un lucru pe care toată lumea îl urăște în legătură cu valurile de căldură de vară, vine acasă de la serviciu pentru a-și găsi casa acoperită de murdărie, deoarece cineva nu a pornit AC-ul în timp ce plecaseră. Deși vă putem recomanda obținerea unui aparat de aer condiționat pentru această problemă (a se vedea mai jos), o altă modalitate este de a vă aspira covoarele în mod regulat! Acest lucru vă va ajuta să aspirați toată murdăria, murdăria și alergenii (cum ar fi polenul) care s-au acumulat pe tot parcursul zilei.

Spălați toate suprafețele din baie


Baia dvs. este un loc în care cel mai probabil se colectează germenii datorită apropierii sale de toaletă! Pentru a evita apariția unor boli sau boli, este important să păstrați suprafețele băii curate, spălându-le în mod regulat – cel puțin o dată pe săptămână. Aceasta include chiuvete, blaturi, oglinzi, scaune pentru toalete și căzi / dușuri. Asigurați-vă că utilizați săpun atunci când curățați aceste zone pentru a distruge bacteriile potențiale care ar putea trăi acolo. Și nu uitați și de podea – dacă căutați o modalitate ușoară de a menține o casă / birou curată și ordonată, veți dori să vă asigurați că pardoseala băii dvs. este întotdeauna fără pată.

Păstrați frigiderul curat


Dacă știm un lucru despre stomacul nostru este că nu le place mâncarea stricată. Dar dacă ești ceva ca noi, atunci când și când ceva va merge rău și este greu să afli când. Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că vă curățați în mod regulat frigiderul, îndepărtând orice produse alimentare expirate! Acest lucru vă va ajuta să păstrați interiorul frigiderului proaspăt – ceea ce este bun atât pentru dvs., cât și pentru stomac (și pentru tot ce este acolo).

Păstrați coșurile de gunoi departe de uși


În cele din urmă, dacă doriți să mențineți o casă / birou curată și ordonată, atunci trebuie să vă asigurați că coșul dvs. de gunoi este departe de ușă. Acest lucru vă va ajuta să păstrați dăunătorii în afara casei sau a biroului dvs., deoarece muștele și bug-urile sunt atrase de orice conține alimente putrede (cum ar fi gunoiul). De asemenea, veți putea păstra orice miros urât mirositor frumos și proaspăt în casa / biroul dvs. procedând astfel.

Concluzie


Sperăm că vi s-au părut utile aceste sfaturi! Păstrați în permanență un spațiu curat și ordonat – va face viața mai ușoară pentru toți cei care trebuie să intre în contact cu zona respectivă, inclusiv pentru dvs.

Categories: Sfaturi utile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *