Inceputa ca o afacere de familie, dupa mai mult de 12 ani de servicii in domeniul curateniei, am ales brandul OfficeClean ca o incununare a calitatii serviciilor prestate si ca un pas inainte catre obiectivul nostru de a deveni unul din cei mai important furnizori de servicii de curatenie din sudul Romaniei.

De-a lungul timpului ne-am dezvoltat propriile sisteme si proceduri pentru a oferi solutii personalizate de curatenie la standarde de calitate ridicate. In timp, am reusit sa ne facem un nume in domeniu pe care dorim sa il mentinem si sa il imbunatatim.

Firma a crescut constant ca urmare a recomandarilor clientilor nostri si ne-am largit portofoliul de clienti si tipurile de servicii prestate.

Serviciile noastre de curateni sunt profesionale, de incredere si va scutesc de stresul generat in general de gestionarea acestui serviciu. Cu noi, puteti sa va concentrati asupra lucrurilor pe care va doriti sa le realizati si in care excelati. Noi va punem la dispozitie echipa noastra de profesionisti in domeniul curateniei.

Noi iti garantam standarde inalte de calitate si serviciile pe care ne-am construit reputatia in fata clientilor actuali.

Pentru a putea sa iti oferim cele mai bune solutii posibile, abordarea noastra incearca sa se focuseze pe detalii insa fara a pierde imaginea de ansamblu – suntem rapizi, eficienti, de incredere si oferim preturi competitive pentru a putea sa transformam biroul tau intr-un spatiu “curat luna pe pamant“.

Alaturi de noi iti poti vedea afacerea tranformata, devenind proaspata si curata, mirosind a primavara incepand din prima zi.

Viziunea noastra

Tinta OfficeClean® este sa devenim unul din cei mai importanti furnizori de servicii de curatenie din sudul Romaniei. Tehnologia este aliatul nostru si vrem sa o utilizam astfel incat angajatii nostrii sa se poata concentra pe lucrurile pe care tehnologia inca nu le rezolva.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este simpla : Dorim sa va oferim servicii de curatenie la cea mai buna calitate si la un pret corect.

Declaratia directorului nostru

“Obiectivul nostru e sa tranformam OfficeClean® intr-unul din cei mai importanti furnizori de servicii de curatenie din Bucuresti si orasele invecinate. Pentru a ne atinge acest obiectiv, muncim din greu, invatam in permanenta, ne adaptam procedurile si adoptam tehnologiile noi aparute. Lucram alaturi de clientii nostrii pentru a le oferi solutii personalizate pentru ceritele dumnealor.”