Cine este angajat pentru curățarea școlii este mai important ca niciodată. Părinții vor să știe că își trimit copiii într-un mediu sănătos și sigur. Profesorii vor să știe că își pot face treaba în mod eficient, cu expunere limitată la germeni și bacterii în sălile lor de clasă. Un serviciu profesional de curățenie se angajează să ajute copiii, profesorii și alți angajați ai școlii în siguranță pe tot parcursul anului. Mai jos sunt 3 motive pentru care angajarea unui serviciu de curățenie este importantă pentru școala dvs.

De ce ar trebui să angajați un serviciu de curățenie pentru școala dvs.

Clasele sunt pline de germeni


De la alergeni la mucegaiuri care provoaca de la inflamatii până la răceli, școlile sunt o farfurie Petri. Pe tot parcursul anului, copiii tusesc, strănută și ating în mod constant numeroase suprafețe. Personalul de curățare eficient și cu cunoștințe va igieniza și dezinfecta fiecare suprafață pentru a ajuta la oprirea răspândirii, ajutând la eliminarea transferului de germeni în întreaga unitate.

Ore pierdute și note scăzute


Sănătatea și notele copiilor merg mână în mână. Când copiii sunt bolnavi, notele lor suferă. A rămâne în urmă în clasă poate duce la stres și anxietate, creând astfel mai multe probleme. De la șlefuirea podelelor la ștergerea dulapurilor, un serviciu de curățenie va lucra din greu pentru a contribui la promovarea învățării și la reducerea zilelor bolnave.

Productivitate crescută a cadrelor didactice


Profesorii au deja destule pe agenda lor – de la crearea de planuri de lecție până la evaluarea lucrărilor. Îngrijorarea cu privire la curățarea zilnică, înainte și după curs, este consumatoare de timp și perturbă fluxul de lucru al profesorului. Angajarea de profesioniști pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor îi permite profesorului să se concentreze mai mult pe studenți și mai puțin pe sarcini de curățare.

Să fim veritabili – germeni răspândiți și ne îmbolnăvim cu toții când și când. Dar angajarea unei persoane cu cunoștințe practice despre echipamente și produse de curățare sigure pentru mediu vă poate ajuta să vă liniștiți mintea. La OfficeClean, ne-am angajat să oferim servicii de calitate și o comunicare excelentă pentru a face treaba cu promptitudine.

Contactați-ne, astfel încât să ne putem ocupa de toate nevoile dvs. de curățenie. Ne vom concentra pe a vă face școala fără pată și fără germeni, astfel încât să vă puteți concentra asupra educației.

Categories: Sfaturi utile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *