Pentru ca suntem o firma de iubitori de animale, uneori cate unul din colegii nostri aduce pe la birou cate o pisica sau un caine. Din nefericire, una din problemele create de vizita este parul care ramane in urma lor. Acest lucru nu numai ca este neplacut, dar este si destul de greu de aspirat deoarece parul blocheaza aspiratorul sau se agata de firele de matura. Pentru a pastra un birou curat, avem nevoie sa gasim o metoda foarte buna sa inlaturam parul de catel sau pisica de pe mocheta. Mai jos va oferim un ghid detaliat pentru inlaturarea parului de pe mocheta sau covor.

Aspirarea

Acesta este cel mai comună mod dea scoate păr de aminal de pe o podea , deoarece este foarte ușor și puteți face acest lucru chiar dacă este un strat de praf deasupra pământului sau orice alt tip de resturi care ar putea să fie în calea aspiratorrului! Primul lucru pe care eu trefuie să-l fac pentru cele mai bune rezultate este să îmi scot aspiratorul și să aspir totul, inclusiv tot felul de murdării.Dacă sunt arii în care părul de animal este lipit pe locruri ca moblia, atunci folosind o mătură mă ajută să termin mult mai repede! Când mături să fi sigur că nu măturați prea tare fiindcă asta ar putea să facă zgârieturi

Indepartarea parului cu aspiratorul

Curățarea parului de animale și a prafului se poate face prin eliminarea acestuia cu aspiratorul. Mi se pare că acest lucru este un mod util de a scăpa de fire de păr care sunt libere pe partea de sus, sau au rămas între firele mochetei sau a covorului! Primul lucru pe care doriți să-l faceți este să scoateți toate atașamentele, astfel încât să nu mai blocheze nimic înăuntru. Aspirarea se face temeinic, acoperind pe cat posibil toata suprafata camerei.

Utilizarea maturii

Acesta este un alt mod foarte uzual de a indeparta parul animalelor de companie de pe mocheta. Ca si in cazul utilizarii aspiratorului, maturatul se face cel mai bine dupa ce au fost indepartate lucrurile de pe podea. Cand se foloseste o matura de paie sau de plastic tare pentru a indeparta parul, este de peferat sa nu se apese prea tare, mai ales in cazul parchetului, pentru a evita zgarierea stratului de lac de deasupra.

Categories: Sfaturi utile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *